Wie zijn wij?

Welkom bij 1MODA, de B2B marktplaats voor groothandel in mode, schoenen, tassen en accessoires

1MODA is een online business-to-business (B2B) marktplaats voor mode, schoenen, tassen en accessoires, waarmee verkopers (groothandels, fabrikanten, agenten, handelaren) en kopers (retailers, webshops) in Europa op efficiënte wijze met elkaar in contact kunnen worden gebracht.

We helpen verkopers door middel van de snelst groeiende e-commerce platforms op een eenvoudige manier en meest kosteneffectieve manier de verkoop te vergroten en het bereik uit te breiden. Tegelijkertijd biedt 1MODA kopers 24 uur per dag / 7 dagen in de week toegang tot een uitgebreide collectie van groothandels in schoenen, tassen en accessoires zodat ze de nieuwste trends tegen de beste prijzen kunnen kopen.

Onze missie

Onze missie is om verkopers (groothandels) en kopers (retailers) in mode, schoenen, tassen en accessoires samen te brengen. 1MODA streeft er voortdurend naar om de nieuwste technologie te integreren en nieuwe strategieën en functies te ontwikkelen voor al onze gebruikers. Onze missie is om zowel verkopers als kopers te helpen hun bedrijf optimaal te laten groeien.

Onze visie

Al meer dan 7 jaar heeft 1MODA zich toegelegd op de innovatie van online groothandel in de mode en op de ontwikkeling van hulpmiddelen voor zowel verkopers als gebruikers om een ​​geweldige verkoop- en koopervaring te krijgen. Onze visie is om de persoonlijke relaties die we hebben gecreëerd te bevorderen, om ongeëvenaarde technologie en service te blijven bieden en om de grootste te worden op het gebied van B2B-groothandel.